La Policia de Xàbia sorprèn a dos homes quan pescaven en la Reserva Marina

28 jul 2016

La Policia Local de Xàbia, dins de les labors de vigilància marítima que realitza aquest estiu, va sorprendre ahir dimecres a la vesprada a dos homes quan pescaven en la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni, una pràctica totalment il·legal. Va ser en una de les batudes per la costa que realitzen diariament a bord de la seua embarcació de control i custòdia.

Els agents van obrir actes d'infracció contra els dos furtius, de nacionalitat francesa, per estar pescant amb una embarcació en zona protegida i per l'extracció de peix. A més, es van confiscar de tots els aparells de la parella com els fusells, neoprens i boies.

Des de l'Ajuntament recorden que la pesca esportiva està terminantment prohibida en la Reserva Marina, un àrea protegida dins del Parc Natural del Montgó. Enguany, a més, des de Xàbia s'està realitzant un seguiment especial a aquesta activitat delictiva per a acabar amb el furtivisme, una pràctica que esquilma els fons marins, i amb la venda il·legal de peix, activitat que suposa competència il·legal a la pesca reglada pel Pòsit.