Gran resposta de públic al concert de la Jove Orquestra de la Generalitat a Xàbia

26 jul 2016 Música a l’Estiu continua en la plaça de l'església durant tota la setmana amb recitals de càmera i un tancament especial a força de percussió

L'estrena de Música a l’Estiu 2016 no va poder ser més multitudinari. Ahir més de 700 persones van abarrotar la plaça de l'Església de Xàbia per a gaudir del concert de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana.

La volta a l'escenari original d'aquest certamen, en ple cor del Centre Històric, i la gran qualitat dels músics es van veure correspostos amb una gran resposta de públic i van desbordar totes les expectatives.

El cicle de música clàssica protagonista de l'estiu en la vila prosseguirà durant tota la setmana amb els recitals de música de cambra que protagonitzen els professors i alumnes del Curs Internacional de Música. Avui dimarts i el dimecres són els professors els que, a partir de les 22’30 hores, interpretaran els millors trios, sonates i peces per a conjunt de vent.

El dijous els alumnes seran els protagonistes i el divendres tanca el cicle el percussionista Joan Soriano amb el seu espectacle “Sol Percussió”, en el qual abastarà amb el seu virtuosisme peces clàssiques i contemporànies.