La plana celebra des d'aquest cap de setmana les festes de la Mare de Déu dels Àngels

25 jul 2016

Amb l'estiu arriben a Xàbia les festes més senzilles i carregades de germanor: les de les partides rurals. I aquest cap de setmana comencen les que cada any dediquen els veïns de la Plana a la Mare de Déu dels Àngels, una celebració entorn del monestir.

Els majorals han preparat per a tots un programa tradicional, en el qual després dels dies de novena, aquest cap de setmana prenen tot el protagonisme els sopars de convivència i vetlades amb música i sorteigs.

Així el divendres a partir de les 22 hores, veïns i amics es reuniran en el pati del monestir per a sopar i després tindran tómbola i l'animació de la discomòbil  Aibax & Bup. El dissabte a la vesprada està pensat per als més xicotets amb jocs, berenar i carretons a partir de les 18 hores. I a les 22 hores hi haurà un altre sopar de germanor al costat del santuari amb tómbola i l'actuació de Toni El Poblero.

Les festes s'acomiadaran el dimarts, 2 d'agost i festivitat de la Mare de Déu dels Àngels. A les 12 hores hi haurà una eucaristia presidida pel Bisbe Auxiliar de València  Esteban Escudero i cantada pel Orfeó de Xàbia. A continuació es recuperarà la tradicional processó al voltant del monestir acompanyada per la música de la colla Xirimitab’s i s'oferirà un vi d'honor als presents.

Les pròximes festes populars seran les del Portitxol el cap de setmana del 13 i 14 d'agost.