Els Serveis Socials de Xàbia reben subvencions de la Diputació per un total de 9.208 euros

21 jul 2016

La Diputació d'Alacant ha concedit en els últims dies quatre subvencions al departament de Serveis Socials de Xàbia, tres d'elles destinades a la promoció social de col·lectius vulnerables i una per a l'adquisició d'equipament. En total són 9.208 euros que permetran al departament ampliar l'oferta d'activitats enfocades a la promoció de  col·lectius com són les dones, menors i immigrants.

Segons detallen des de la regidoria que dirigeix Pepa Gisbert, els programes subvencionats són “Canviar per a avançar” (2.478 euros d'ajuda) un projecte per a millorar l'actitud que serà dut a terme per la psicòloga María Grimalt en el mes de setembre. També les activitats de promoció social i educatives per als menors en risc d'exclusió social en el barri de l'Arenal (amb una subvenció de 2.451 euros) i que ja han començat a desenvolupar-se al llarg de l'estiu en el Civic Punt.

El tercer projecte que compta amb el suport de la Diputació és la IX Trobada de Participació Intercultural (amb un import de 2.346 euros) i que es desenvoluparà a la fi de setembre i, finalment, l'ens provincial també ajudarà a adquirir cadires i un armari per al Centre Social amb un muntant d'1.933 euros.