Xàbia reforça el seu personal turístic durant la campanya estival

19 jul 2016

El departament de Turisme de Xàbia ha reforçat la plantilla d'informadors de cara a la temporada d'estiu amb l'objectiu d'oferir la millor atenció i ampliar l'horari en l'oficina del passeig David Ferrer de l'Arenal. En concret són tres les persones que s'han contractat per un període de tres mesos i que estaran atenent en les tres tourist info.

Com és habitual, l'oficina del Centre Històric està oberta de dilluns a divendres en horari de matí i vesprada i els dissabtes al matí, mentre que la del port ho està tots els dies de la setmana, tancant solament els diumenges a la vesprada.

La que maig horari ofereix durant l'estiu és la de l'Arenal, que com en els últims anys es trasllada a primera línia de platja. Aquesta oficina obri tots els dies de la setmana de 10 a 14 hores i de 17 a 21’30 hores.

El responsable de Turisme, José Chulvi, ha detallat que per a aquest estiu hi ha una molt bona previsió d'ocupació i el municipi estarà a l'altura, oferint com a complement al sol, platja i naturalesa tot tipus d'activitats d'oci, cultura, esport o festives.  En aquest sentit, ha parlat dels festivals com a Música a l’Estiu o Xàbia Jazz, les festes de moros i cristians, la plana o el Portitxol, els Escacs Vivents, les exposicions d’art, el Cinema Vora mar gratuït totes les setmanes, les shopping nigthts pel Centre Històric, les competicions esportives a la platja o l'àmplia oferta de rutes teatralizadas, de senderisme o nocturnes.