L'Arenal de Xàbia acull del 21 al 24 de juliol un torneig de futbol platja

14 jul 2016

El regidor d'Esports de Xàbia, Vicent Colomer, ha presentat aquest matí el torneig de futbol platja amateur que se celebrarà aquest estiu en l'Arenal organitzat per l'empresa Csbas.

Per al regidor, aquesta aposta és un atractiu més gaudir de l'estiu i una fórmula molt atractiva ja que combina platja i esport. Per açò, ha animat als aficionats a inscriure's o almenys a passar-se a veure els partits i gaudir de l'espectacle.

La competició, que es disputarà entre el 21 i el 24 de juliol, està enfocada perquè competisquen 8 equips, que s'organitzaran en dos grups de quatre que jugaran les eliminatòries les vesprades del dijous, divendres i la jornada del dissabte. La final, així com el partit per a decidir el tercer i quart lloc, seran el diumenge 24 de juliol a les 19 i 18 hores respectivament.   Els premis seran de 500 euros més trofeu al guanyador, 300 més trofeu per al segon lloc i 150 més trofeu per al tercer classificat, a més d'altres premis individuals.

La inscripció, que encara segueix oberta, pot realitzar-se a través del correu electrònic josebas@csbas.es i té un preu de 120 euros per equip, que ha de tenir entre 5 i 10 jugadors.

Tal com ha detallat José Bas des de l'organització, els partits seran de dos temps de 15 minuts, amb canvis il·limitats i la puntuació serà igual que en Lliga professional. A més de la pista de la competició (situada en la zona central de platja) s'ha pensat a donar-li un valor afegit amb una pista de footvoley i una altra de tennis platja obertes al públic, així com una zona de descans per als jugadors.

Bas ha destacat la platja de l'Arenal com a enclavament únic i privilegiat per a aquestes competicions i ha avançat que el pròxim any, el torneig podria tenir una segona edició amb categoria professional, ja que s'ha interessat algun equip.

L'organitzador ha agraït el suport dels sponsors i de tots els aficionats que estan ajudant a promocionar amb el boca a boca el torneig, del que s'espera un gran acolliment de públic, i amb açò, han quasi omplert les inscripcions