Josep Barceló exposa en la sala d'arts Lambert de Xàbia

13 jul 2016 Aquest divendres obrirà en la Casa del Cable “Una mirada al Sud” una mostra col•lectiva per a commemorar el bicentenari de la independència argentina

Les sales d'art municipals de Xàbia estrenen les seues exposicions d'estiu. El cap de setmana passat va inaugurar en el Centre d’Arts Lambert el pintor Josep Barceló, qui porta a Xàbia la seua col·lecció titulada “De Poble en Poble”, fruit del treball realitzat des de fa dos anys en relació amb el paisatge urbà aplicat a diversos pobles i ciutats del País Valencià. Barceló proposa una sèrie d'obres amb els carrers dels pobles com a protagonistes.

El regidor de Cultura, Quico Moragues, va estar el divendres acompanyant a l'artista en la inauguració de la mostra, que estarà tot el mes a la disposició del públic en la sala del carrer Major.

Una altra mostra que protagonitzarà el mes de juliol és “una mirada al Sud”, que s'estrena aquest divendres 15 de juliol en la Casa del Cable, al passeig Marina Española, i que arriba impulsada per la Fundació Salas, institució Cultural d'Argentina, amb motiu de la commemoració del Bicentenari de la Independència de la República Argentina. En aquest marc, els artistes van idear un projecte expositiu que tractara de mostrar al món un aspecte de la nostra cultura com el són les arts plàstiques, especialment dibuix i pintura.