Xàbia constituix el Consell Agrari per la present legislatura

08 jul 2016 La netetja de parcel·les i el Cicle Integral de l'Aigua protagonitzen la primera sessió

Xàbia. Divendres, 8 de julio de 2016. El Consell Agrari de Xàbia va celebrar ahir la seua primera reunió, amb la pressència de la regidora d'Agricultura, Tere Bisquert.

El Consell està format per representants dels grups municipals (José Bolufer – PSOE –, Joaquín Ribes – PP –, Salvador Cruanyes – Compromís –), així com de les organitzacions agràries (Juan Antonio Miñana – AVA –, Francisco José Cervera – LA Unió –, José Francisco Signes – Coag –), els sindicats (Consuelo Navarro – CCOO –), la Comunidad de Regantes (Juan Moragues) i el Servei Agrari Municipal (Bartolomé Torres).

En l'acte de constitució es va determinar que este òrgan consultiu es reunirà el tercer dijous de cada mes.

Quant al contingut de la reunió inaugural, els representants del consell s'interessaren per la campanya de netetja de parcel·les, que es va iniciar precisament a instàncies dels interessats.

D'altra banda, es va acordar que la setmana pròxima representants d'Amjasa mantinguen una reunió amb els llauradors per explicar en quin estat es troba la implantació del Cicle Integral de l'Aigua i quines tasques s'hi han realitzat ja.