L'Ajuntament de Xàbia adjudica el projecte de l'auditori a Sant Joan Arquitectura S.L.

01 jul 2016

L'Ajuntament de Xàbia fa un pas avance en la reivindicada construcció d'un auditori. Avui s'ha signat el contracte amb l'estudi d'arquitectura San Juan S.L, qui ha resultat adjudicatari de la redacció del projecte. L'empresa, que compta amb àmplia experiència en aquest camp, té la seua signatura ja en un auditori de la Comuniat: el de Paiporta.

El preu d'adjudicació, en la qual van concórrer 13 ofertes, és de 41.296,59 euros, menys de la meitat del pressupost d'eixida, fixat en 93.000 euros. En la signatura del contracte amb el representant de l'estudi d'arquitectura han estat l'alcalde, José Chulvi, la regidora de Contractació, Marta Bañuls, i el regidor de Cultura, Quico Moragues, qui han pogut avançar al contractista els trets essencials que volen que plasme l'edifici, del que esperen polivalència, versatilitat i un aforament màxim entorn de les 500 persones. També s'ha parlat d’ encarregar un estudi tan important per a la infraestructura com és el de l'acústica.

L'auditori, el cost previst del qual està entorn dels 2’5 milions d'euros, està projectat en una parcel·la adjunta al Conservatori i s'espera poder començar les obres a principis del pròxim any.

És, en paraules de l'alcalde, una de les prioritats de l'Ajuntament per a pal·liar el dèficit d'infraestructures culturals.