El ple de Xàbia recolza als col•legis públics que demanaran a Conselleria passar-se a la jornada contínua

01 jul 2016

El ple de l'Ajuntament de Xàbia va recolzar ahir de forma unànime als col·legis públics Arenal, Graüll, Trenc d’Alba i Port en la seua intenció de passar-se a la jornada contínua el pròxim curs. Segons ha explicat la regidora d'Educació, Montse Villaverde, els centres han transmès al Consistori el seu interès en sol·licitar aquest nou horari lectiu (que es concentra de 9 a 14 hores i deixa la vesprada per a activitats extraescolars i de reforç de caràcter voluntari).

Per a tramitar aquesta sol·licitud, els col·legis han de presentar davant la conselleria d'Educació un projecte de centre i un document de suport de l'Ajuntament. Al setembre l'Ens autonòmic valorarà aquestes propostes i en cas d'autoritzar la jornada contínua, aquest canvi se sotmetrà a la votació de les associacions de pares i mares.

També en el ple d'ahir, la Corporació va aprovar per unanimitat sol·licitar a la Diputació una subvenció per a reparar el clavegueram en el Camí Vell de la Mar, acceptar la modificació dels estatuts del Consorci zonal relatiu a la gestió de residus.