Xàbia programa cinema gratis en la platja per a les nits dels dimarts d'aquest estiu

28 jun 2016

Les regidories de Joventut i de Turisme de Xàbia impulsen un any més el cicle de cinema gratuït en la platja “Cinema Vora Mar”, una activitat per a gaudir en família totes les nits dels dimarts, a partir de les 22 hores, en l'Arenal.

El regidor de Joventut, Ximo Segarral, ha detallat la programació que comença el proper dimarts 5 de juliol i que cada setmana alternarà pel·lícules pensades per a públic infantil i juvenil amb altres d'aventures o considerades clàssics. En tots els casos, els films es passaran en castellà i amb subtítols a l'anglès.

Com a novetat, s'utilitzarà una pantalla inflable de 9 per 5 metres orientada de manera que quede el mar de fons i s'ha contractat un equip més potent per al so.

Les pel·lícules programades són: Del revés (5 de juliol), Ant-man (12 de juliol) Dirty Dancing (19 de juliol), Perdiendo el Norte (26 de juliol), Atrapa la Bandera (2 d'agost), Sinsajo parte 2, de la trilogia Los Juegos del Hambre (9 d'agost), Pan. Viatge a Nunca Jamás (16 d'agost) i el clàssic Els Goonies (23 d'agost).

L'alcalde i responsable de Turisme, José Chulvi, ha assenyalat que aquesta iniciativa se suma a les moltes activitats de caràcter cultural que programa l'Ajuntament durant l'estiu per a complementar l'oferta d'oci a turistes i veïns i segueix la línia del Consistori d'incloure a l'Arenal cada vegada més en aquesta programació.

Chulvi ha apuntat que el cinema vora mar és una acció que encaixa perfectament amb el turisme familiar que és el més nombrós a Xàbia, ja que permet gaudir a tots del cinema en un entorn especial com és la platja.