L'agent de Xàbia Fernando Escolano guanya tres medalles en els jocs europeus de policies i bombers

20 jun 2016

L'oficial de la Policia Local de Xàbia Fernando Escolano ha guanyat tres medalles en els Jocs Europeus de Policies i Bombers disputats la passada setmana a Almeria. Escolano va participar en quatre modalitats de tir, aconseguint 3 metalls en la categoria de Gran Master (de bronze, plata i or) en les competicions de Tir Policial (exIPSC), tir de precisió amb pistola d'aire comprimit i tir FBI modalitat revòlver.

Avui l'agent ha sigut rebut per l'inspector cap de la Policia Local José Antonio Monfort,  la regidora de Seguretat, Pepa Gisbert, el regidor  d'Esports, Vicent Colomer, i l'alcalde, José Chulvi, els qui li han traslladat la seua felicitació.

Els Jocs Europeus de Policies i Bombers reuneixen cada dos anys a unes 15.000 persones entre professionals de la seguretat i emergències i les seues famílies, constituint-se com un fòrum de trobada europea en el qual, a través de l'esport, s'intercanvien cultures i experiències. Avui dia es disputen 69 disciplines i compten amb la participació de 31 països no solament europeus, sinó també arribats d'Israel, Canadà, Brasil, Xina i Estats Units, entre uns altres.

Fernando Escolano ha participat en 5 de les 6 edicions que s'han realitzat, i on en totes elles ha aconseguit pujar al podi, demostrant ser un fidel representant del nostre cos de Policia Local, amb el seu esperit olímpic “fair-play”, d'esforç, lluita i sacrifici de superació.