Comença el servei de vigilància diari en les platges de l'Arenal, Grava i Granadella

15 jun 2016 El Portitxol i el Benissero només disposa de socorristes els caps de setmana fins a juliol

El departament de Medi ambient i Platges de Xàbia informa que avui, 15 de juny, ha començat el servei diari de vigilància i socorrisme en les platges de l'Arenal, la Grava i la Granadella, que abasta de les 11 a les 19 hores. De moment, la cala del Portitxol i la zona del Benissero segueixen amb el servei de temporada mitjana, que solament es presta durant els caps de setmana.  Serà al juliol i agost quan també passen a tenir vigilància diàriament i en aquests dos mesos d'ocupació alta l'Arenal incrementarà l'horari de 10 a 20 hores i també disposarà del servei de bany adaptat.

Avui, aprofitant l'obertura de la temporada regular de platges, les autoritats locals i responsables del servei de vigilància prestat per la Creu Roja Xàbia han hissat les banderes blaves atorgades enguany per l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor, un reconeixement internacional a l'elevada qualitat de les aigües així com l'excel·lència en els serveis que es presta als usuaris.

Els enclavaments distingits amb l'ensenya són les platges de la Grava, l'Arenal i la Granadella, així com el Club Nàutic.