Clausura de la UNED Sènior a Xàbia

15 jun 2016

La regidora d'Educació, Montse Villaverde, va assistir ahir a l'acte de clausura de la UNED Sènior a Xàbia, que va servir per a lliurar els diplomes acreditatius als alumnes que han assistit als cursos de Condició física i salut en l'edat madura, El florir de les arts. El Renaixement, Informàtica, Cultura popular i patrimoni en la Marina Alta, El saber oblidat de les dones. Art, música i ciència o a les 
tertúlies literàries.
L'acte va comptar també amb la presència de la directora de la UNED a Dénia, Raquel Martí, i el delegat a Xàbia, Antonio Padilla. Els alumnes a més van poder aprendre “com cuidar-se a partir dels 55 anys”  a través de la conferència del doctor Ramón Portolés.
La UNED Sènior és un programa dirigit a majors de 55 anys que volen seguir formant-se, enriquint-se culturalment o millorar la seua condició física.
D'altra banda, des de l'aula  del Centre Associat de la UNED informen que aquest estiu, entre els dies 11 i 13 de Julio, impartiran a Xàbia un interessant curs sobre "la diversitat del gènere" que abordarà la diversitat afectiu sexual i que podrà seguir-se tant presencialment com a online.
Per a més informació sobre aquesta activitat formativa convalidable per dos crèdits de lliure elecció els interessats poden consultar la web
http://extension.uned.es/actividad/11929&codigo=124