El Cívic Punt programa activitats lúdiques per a aquest mes i classes de repàs per a l'estiu

09 jun 2016

El departament de Serveis Socials de Xàbia presenta un nou cicle d'activitats infantils que es realitzarà en el Cívic Punt durant els mesos de juny, juliol i agost. Aquestes activitats han sigut subvencionades per la Diputació d'Alacant en benefici de la integració social i educativa dels menors residents en el barri de l'Arenal.

De fet, per a afavorir aquest procés d'integració, totes les activitats seran gratuïtes i estaran obertes a tot el conjunt de la població que desitge participar, sent l'edat recomanada entre els 3 i els 10 anys, han assenyalat des de l'àrea que dirigeix la regidora Pepa Gisbert.

De moment, durant el mes de juny s'està realitzant un programa d'activitats lúdiques i educatives on cada dimecres a la vesprada es programen activitats tals com contacontes teatratlizats (hi haurà el pròxim 15 de juny) i tallers de manualitats o de teatre, com el previst el dia 22 de juny. Les activitats començaran a les 17:30 hores i tindran una durada d'una hora aproximadament.

Respecte a la programació per a juliol i agost es realitzarà un taller de reforç escolar, dirigit a menors en risc d'exclusió social residents en el barri de l'Arenal. Per a poder participar en aquesta activitat és imprescindible inscripció prèvia, i complir una sèrie de requisits establits, ja que el nombre de places és limitat.