L'Ajuntament de Xàbia s'interessa pel pla autonòmic d'inclusió i cohesió social

08 jun 2016

La regidora de Serveis Socials de Xàbia, Pepa Gisbert, va assistir ahir a la reunió informativa convocada a Alacant per la directora general de Benestar Social, Helena Ferrando, per a exposar el Pla d'inclusió i cohesió social 2016-2020 que impulsa la Generalitat.

Aquest programa autonòmic és l'eina d'ordenació estratègica de les accions territorials en matèria de gènere, d'infància i  per a lluitar contra el risc d'exclusió, que afecta a un 32,9% de la població, i contra l'empobriment. L'objectiu, és aconseguir una societat més cohesionada, en la qual les diferències entre les persones siguen més equitatives i se situen en l'àmbit de la solidaritat.

Gisbert ha indicat que des de la Generalitat se cerca la complicitat de les administracions locals per a dissenyar polítiques estratègiques que donen un gir a les polítiques socials, ja que valoren la seua opinió per la proximitat que mantenen amb la ciutadania i volen conèixer els mitjans amb els quals expliquen per a millorar així la cooperació i coordinació entre professionals.