Obert al tràfic el tram de l'Avinguda Augusta renovat amb obres

03 jun 2016

El departament de Projectes de Ciutat de Xàbia informa que ja està obert al tràfic el tram de l'Avinguda Agusta que durant els últims mesos ha estat tancat al tràfic per a la realització d'obres de reurbanització i millora. Segons indica el regidor, Paco Torres, encara que l'obra no ha sigut recepcionada  (ja que falta liquidar alguns detalls com la reparació d'un tram de mur danyat) sí que s'ha signat l'acta d'ocupació per a poder reobrir-la i posar-la en servei.

Torres i l'alcalde, José Chulvi, han visitat aquest matí aquest vial i comprovat l'espectacular canvi d'imatge viscut després de l'execució d'aquest projecte, a càrrec de l'empresa local Excavacions Mayte.

Respecte a una altra de les obres que afecta a viari públic, la reparació d'un tram de voreres en l'Avinguda Arenal, des del Consistori també es preveu que estiga acabada la setmana vinent.

Tots dos projectes, que han tingut un cost de 164.000 i 58.000 euros respectivament, han sigut finançats amb càrrec al romanent de tresoreria de la Diputació d'Alacant.