El col•lectiu d'equatorians a Xàbia envia ajuda humanitària als damnificats pel terratrèmol del seu país

31 may 2016

El col·lectiu d'equatorians assentats a Xàbia ha enviat ajuda humanitària als damnificats pel devastador terratrèmol que va assolar el passat 16 d'abril la costa nord del seu país. Després de la tragèdia, un grup de residents es va mobilitzar amb la finalitat de recaptar diners,  roba i aliments no peribles per a enviar al seu país.

En aquesta campanya han comptat amb el suport de l'Ajuntament, que a través de la regidoria de Serveis Socials, els va ajudar en la tramitació de permisos, intendència i contactes. Així, del 23 al 30 d'abril, també amb el suport de la comissió del Nazareno, van instal·lar taules petitories en diferents punts del municipi, aconseguint reunir 25 caixes de roba i 30 caixes de menjar no perible que va ser enviada a Equador a través del Consolat del país a Alacant.  També 750 euros en efectiu que han sigut lliurats a Creu Roja Xàbia i que ja han sigut ingressats en una dels comptes destinats a aquesta causa.

El col·lectiu equatorià que ha liderat aquesta campanya desitja agrair a totes les persones que, d'una forma o una altra, han col·laborat amb les seues aportacions.

Per la seua banda, des de Creu Roja informen que si algú vol contribuir a aquesta causa encara pot fer-ho a través de diferents vies (més informació en www.cruzroja.es)