El Centre Artístic Musical de Xàbia organitza la seua primera “Fira de la Música”

25 may 2016 Aquest esdeveniment per a promocionar l'educació musical serà el dissabte 4 de juny en el rirau d’Arnauda

El Centre Artístic Musical de Xàbia ha preparat per al dissabte 4 de juny la seua primera Fira de la Música, una jornada amb la qual esperen transmetre la passió per la música i animar a les famílies a que introduïsquen als més xicotets en el món de l'educació musical.

La trobada, que es desenvoluparà durant tot el matí en el Riurau d’Arnauda, començarà amb una xocolatada gratuïta perquè els presents pugen esmorzar. Després es podrà gaudir del festival de finalització de curs dels alumnes d'iniciació musical, una mostra de com la pràctica musical pot començar a una edat primerenca i dels beneficis que reporta als alumnes.

A partir de les 11’30 hores obriran els diferents tallers que han preparat des de la banda: de batucada per a principiants, com fer el teu propi instrument, mostra i prova d'instruments, canvi d'imatge musical i altres sorpreses. Estaran oberts fins a les 14 hores, quan tancarà la fira.

A més, durant tot el matí hi haurà exhibicions de música en directe de totes les agrupacions adscrites al Centre Artístic Musical de Xàbia, servei de barra per a esmorzar o prendre l'aperitiu i a les 13’30 hores una original globotà apta per a tots els públics i en la qual els assistents podran col·laborar a disparar-la.

En aquesta fira organitzada per la banda col·laboren l'Ajuntament de Xàbia i l'assemblea local de Creu Roja.