Xàbia convoca un nou taller en l'Arenal per a canalitzar la participació veïnal per al projecte Edusi

24 may 2016

L'Ajuntament de Xàbia, dins de la campanya encetada per a recopilar l'opinió ciutadana a l'hora de preparar l'estratègia Edusi, ha convocat un nou taller participatiu per a aquest dissabte, 28 de maig. Aquesta vegada serà en l'Arenal, concretament en les instal·lacions del col·legi (carrer Brussel·les número 101), de 10 a 14 hores. Està obert a tots els interessats a col·laborar amb les seues idees i opinions en aquest ambiciós projecte de ciutat sostenible per al qual el Consistori demana subvenció a la Unió Europea.

Els encarregats de coordinar el procés indiquen que en el taller s'explicarà què és l'Estratègia  Urbana de Desenvolupament Sostenible (EDUSI) i es repassarà el diagnòstic realitzat colaborativament en l'anterior taller participatiu per a tenir un punt de partida,  donar idees i definir propostes.

Al llarg del matí hi haurà una pausa per a esmorzar i també monitors que s'encarreguen dels més xicotets per a així facilitar la participació als quals tenen càrregues familiars. Des de l'Ajuntament de Xàbia s'anima a tots els veïns i residents a aportar la seua visió a aquest procés, per a així aconseguir un diagnostique realista i ric en opinions.