El Consell dels Xiquets de Xàbia participa en la I Trobada de Consells d'Infància i Adolescència de la Comunitat

24 may 2016

Els membres del Consell dels Xiquets de Xàbia han participat en una trobada autonòmica dels consells municipals d'infància i adolescència de la Comunitat celebrada aquest cap de setmana a Mislata.

Promogut per Unicef i pels ajuntaments d'Alzira, Mislata, Quart de Poblet i Torrent, aquest fòrum de discussió va abordar el paper que juguen avui dia aquests nous òrgans de participació dels més xicotets en la vida pública de les seues respectives ciutats, a més d'afavorir que es compartisquen experiències i accions efectives per a la seua dinamització.

Els xiquets i xiquetes de Xàbia  van poder explicar què fan com a consellers a Xàbia i proposar què els agradaria incorporar al funcionament del seu consell. També van participar en tallers per a aprendre a parlar en públic, en jocs tradicionals i de taula i en un “banquet mundial”, plantejat com una activitat de conscienciació, ja que els va ajudar a ser conscients de les diferències d'alimentació que hi ha entre els xiquets de diferents continents.