Serveis Socials obri aquesta setmana el termini de subvencions per als tallers educatius que ofereix Xabia a l'estiu per als xiquets

09 may 2016

L'Ajuntament de Xàbia, com cada any, oferirà una nova edició del taller d'estiu durant els mesos de juliol i agost, una activitat educativa i per a utilitzar el temps lliure de forma constructiva dirigida a xiquets d'entre 4 i 12 anys (nascuts entre 2004 i 2012, tots dos inclusivament).

Sobre aquest tema, des de la regidoria de Benestar Social es recorda que existeix una línia d'ajudes econòmiques per a les famílies que tinguen problemes per a assumir els costos de la matrícula. Per a poder accedir a aquesta convocatòria s'han de complir uns requisits específics que es marcaran des del departament de Serveis Socials, especialment es tindran en compte les circumstàncies justificades d'aquelles famílies amb impossibilitat d'atendre als menors al llarg de les vacances escolars.

El termini per a accedir a aquestes ajudes és des del dimecres 11 de maig al dimecres 25 de maig de 2016, tots dos dies inclosos. Es podrà rebre informació i arreplegar les sol·licituds en la segona planta del Centre Social en horari de 9 a 14 hores. Una vegada emplenats, els formularis han de ser presentats en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (Avinguda Trenc d’Alba  número 2) en horari 8:15 a 14 hores.