Xàbia aconseguix 4 banderes blaves i es manté com a referent de qualitat ambiental

06 may 2016 Les platges de La Grava, La Granadella i l'Arenal, així com el Club Nàutic aconseguixen els guardons

Xàbia. Divendres, 6 de maig de 2016. Xàbia es manté com a referent de qualitat ambiental costera gràcies a les seues quatre banderes blaves concedides per la Fundació d'Educació Ambiental.

 

Els enclaus distinguits amb l'ensenya són les platges de La Grava, La Granadella i l'Arenal, així com el Club Nàutic. Este guardó és un distintiu internacional que reconeix l'elevada qualitat de les aigües així com l'excel·lència en els serveis que presta als usuaris.

 

Per la seua part, l'alcalde de Xàbia, José Chulvi, ha valorat especialment les quatre banderes blaves a les portes de la temporada turística, tot i que ha recordat que "es tracta només de quatre punts en 25 kilómetres de costa única en el litoral valencià. Qualsevol de les nostres platges i cales reunix les condicions necessàries per fer de l'estada en elles una cosa inoblidable".

 

De la mateixa manera, el primer edil va assenyalar que el bon manteniment coster és en primer lloc responsabilitat municipal, "però també de tots els veïns, visitants i usuaris que les gaudixen. Si volem mantindre la bona imatge de Xàbia com a destinació turística i com a lloc per a viure ens hem de comprometre tot en tindre cura de l'entorn".