Xàbia acull una jornada de coordinació entre Bombers, Policia Local y Guardia Civil

04 may 2016 El sargent en cap del parc de Dénia va oferir una sèrie d'instruccions de com actuar en cas d'incendi

Xàbia. Dimecres, 5 de maig de 2016. En les tasques de control i extinció d'incendis la coordinació entre les forces de seguretat participants i l'existència d'unes normes clares i conegudes per tots resulta fonamental. Per este motiu, hui la Casa de Cultura de Xàbia ha acollit una jornada informativa impartida pel sargent en cap del Parc de Bombers de Dénia, Javier Fayos.

 

A la mateixa ha assistit la regidora de Seguretat de l'Ajuntament de Xàbia, Pepa Gisbert, i el cap de Policia Local, José Antonio Monfort, a més d'un nodrit grup d'agents de Policia Local, Guardia Civil i Bombers.

 

És la segona reunió d'estes característiques després de la celebrada dies arrere en Dénia.

 

Des de l'organització es va dividir la ponència en diferents apartats que tracten de cobrir les situacions més habituals en la lluita contra el foc: incendis urbans, actuacions prèvies a l'aplegada dels bombers, fuites de gas, incendis forestals i coordinació entre cossos de seguretat.

 

Amb este tipus d'actuacions es pretén donar una resposta més eficaç no sols en l'extinció d'incendis, sinó també en la seua prevenció.