Xàbia presenta la novel•la “La confessió d'un banquer; Crònica de com es fabrica un cap de turc i el seu doble”

28 abr 2016 L'acte literari és el divendres 6 de maig en la Casa de la Cultura a les 19 hores

La Casa de Cultura de Xàbia acollirà el divendres 6 de maig la presentació del llibre “La confessió d'un banquer; Crònica de com es fabrica un cap de turc i el seu doble”, de l'economista Jorge Serrano.

Es tracta d'una anàlisi dels últims esdeveniments relacionats amb el món de la banca i les finances, una novel·la amb vilans: els que es van aprofitar d'una societat que mirava cap a un altre lloc, fent de la corrupció i els diners fàcils el seu senyal d'identitat, i amb víctimes: els qui van patir les conseqüències.

Serrano, doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Complutense, ha sigut professor de la mateixa, treballador d'empresàries internacionals i d'organismes públics com Renfe o l'Institut Nacional d'Indústria. També ha sigut expert financer de Nacions Unides, el Banc de Crèdit Industrial, Banc Exterior, i Institut de Crèdit Oficial, del que va ser Director.

L'expert aborda els anys d'excessos i com es va arribar al crack financer, que va acabar portant-se per davant il·lusions i obligant a la majoria a estrènyer-se el cinturó.