Xàbia ofereix una jornada formativa per a acreditar-se com a expert en pirotècnia

28 abr 2016

Els departaments de Festes i Seguretat Ciutadana de Xàbia, en col·laboració amb la Federació Valenciana d'Associacions de Amics del Coet, organitzen per al dissabte  28 de maig una jornada formativa sobre pirotècnia dirigida a grups de consumidors, coneguts com a “experts”. El curs d'acreditació oficial està indicat per a les persones que manegen artilugios pirotècnics en el marc de manifestacions festives culturals, religioses o tradicionals com els correfocs, cordaes, passejades o despertades.

L'acció formativa es desenvoluparà durant el dia 28, de 8’30 a 19 hores en la Casa de la Cultura de Xàbia i està oberta a membres de penyes, comissions o associacions que solguen manejar pirotècnia.

Per a ampliar informació o inscriure's, els interessats poden consultar la web www.fvaac.com o escriure al correu cursos-cree@fvaac.com

La quota per a participar (que servirà per a pagar el material lliurat als assistents i la promoció de les activitats de AVAAC és de 10 euros per a federats que vulguen actualitzar la seua acreditació, de 15 per als de nova inscripció i de 15 o 20 euros en les mateixes modalitats per a no federats.