La regidoria d'Esports de Xàbia organitza el seu primer torneig de pádel

22 abr 2016

El regidor d'Esports de Xàbia, Vicent Colomer, ha presentat avui el primer torneig de pàdel organitzat per l'Ajuntament. Serà la setmana vinent (del 28 d'abril a l'1 de maig) i tindrà tres categories masculina i una femenina, amb trofeus per als guanyadors i medalles per als finalistes.

Els interessats a inscriure's poden passar-se pel Palau d’Esports Municipal al llarg d'aquesta setmana i podran apuntar-se fins a completar les places disponibles.

Colomer ha assenyalat que aquest torneig podria ser l'embrió d'una futura lliga local o comarcal que organitzaria el Consistori de cara a la pròxima temporada, ja que hi ha una gran afició a aquest esport en la vila.

El regidor ha afegit que el cap de setmana vinent, Xàbia estarà plena d'esport ja que també se celebren els Jocs Escolars d'Atletisme ( el diumenge dia 1 a partir de les 10 del matí en la pista del Grüll), el Trofeu Diputació de Pilota en el Trinquet Municipal (també diumenge a partir de les 11’30 hores) i un trofeu de gimnàstica rítmica.