L'Ajuntament de Xàbia avança a hostalers i comerciants de Duanes com afectarà al barri l'etapa de la Volta

21 abr 2016

L'Ajuntament de Xàbia ha començat a convocar reunions informatives per a explicar a veïns i col·lectius empresarials com afectarà el desplegament que acompanya La Volta a Espanya, ja que el municipi acollirà el pròxim 9 de setembre l'eixida d'una etapa contrarellotge.
L'alcalde, José Chulvi, ha avançat als comerciants de Duanes, barri on se centralitzarà el gruix del muntatge i en particular als hostalers de Marina Espanyola, on s'instal·larà la rampa d'eixida dels corredors, alguns dels detalls que ja els han facilitat des de l'organització de la carrera.
Chulvi ha estat acompanyat per la regidora de barri, Marta Bañuls, la de Seguretat Ciutadana, Pepa Gisbert, per la tècnic de Turisme i pel cap de la Policia, qui està al capdavant del complex dispositiu de seguretat que exigeix aquest esdeveniment.
La intenció és coordinar amb temps totes les necessitats d'espai i informar de les restriccions d'aparcament i de tràfic que implicarà aquest gran esdeveniment esportiu. Per açò les reunions continuaran al llarg dels pròxims mesos tant amb altres col·lectius directament afectats, com la Confraria de Pesca o el Club Nàutic, així com amb les urbanitzacions del sud del municipi que el dia de la carrera hauran d'utilitzar itineraris alternatius al recorregut de la Volta.
Com ha assenyalat l'alcalde i responsable de Turisme, “hem de ser conscients del gran impacte a nivell d'imatge i promoció que suposarà aquest esdeveniment per a Xàbia, per la qual cosa esperem que tots els veïns col·laboren amb el bon desenvolupament de l'operatiu”.