Creu Roja Xàbia amplia el termini d'inscripció per a un curs formatiu en hostaleria

19 abr 2016

L'assemblea de Creu Roja Xàbia ha planificat un curs de formació laboral per a aturats que vulguen capacitar-se per a treballar en el sector de l'hostaleria. Aquest taller gratuït consta de 150 hores (de les quals 90 seran lectives i 60 de pràctiques) i s'impartirà amb la col·laboració de diferents professionals pels matins, des de maig a principis de juny.
El curs, amb 25 places disponibles, està dirigit a persones que porten un any inscrits en l'atur i es prioritzarà a aquells que compten amb experiència laboral prèvia en sectors afectats per la crisi. Els assistents obtindran un certificat de professionalitat com a cambrers de sala.
Des de Creu Roja informen que s'ha ampliat el termini d'inscripció per a esta activitat formativa ja que es començarà el 4 de maig. Els interessats poden informar-se en l'assemblea local (avinguda d'Alacant 12 o al telèfon 965791961) en horari de 10 a 13 hores.
Amb aquest curs, l'ONG dóna continuïtat als seus plans de formació per a persones en desocupació, el  que també han permès a diverses persones aprendre anglès bàsic en un taller també dirigit a millorar la preparació per al sector hostelero.