L'Ajuntament adjudica la reparació de l'empedrat de la plaça Celestino Pons

14 abr 2016 Actualment també hi ha en execució obres públiques en l'Arenal i l'Avinguda Augusta

L'Ajuntament de Xàbia ha adjudicat aquesta setmana la reparació de l'empedrat de la plaça Celestino Pons i carrer Sor María Gallart. En la licitació, per procediment de negociat, es va convidar a 5 empreses locals sent l'oferta mes avantatjosa la del constructor Manuel Olivares, que assumeix l'obra amb un pressupost de 47.791 euros.
Segons ha explicat la regidora de Serveis, Kika Mata, s'espera que l'obra puga començar en dues o tres setmanes, una vegada estiga llest el pla de seguretat i salut. Els treballs, que tenen un termini d'execució d'un mes, serviran per a reparar o substituir totes les rajoles que s'han soltat en els vials dels voltants del Mercat Municipal.
També en l'apartat d'obres públiques, recentment ha començat la reposició de voreres de l'Avinguda Arenal en el tram entre la intersecció amb l'Avinguda del Pla i el carrer Saint Etienne. L'alcalde, José Chulvi, i els regidors d'Escena Urbana, Paco Torres, i de Serveis, Kika Mata, han supervisat aquest matí l'evolució dels treballs, que tenen un pressupost de 58.000 euros a càrrec d'una subvenció provincial. Els responsables municipals també han comprovat l'avanç de la reurbanització de l'Avinguda Augusta, també en execució i que amb un cost de 164.000 euros ha sigut sufragada amb el romanent de tresoreria de la Diputació d'Alacant.