El cicle de teatre de Xàbia s'acomiada demà amb l'obra “Viva Quevedo”

14 abr 2016

Aquest divendres, 15 d'abril, torna el teatre a Xàbia i ho fa de la mà de la trencadora companyia de teatre Carlos Borsani i El Gad, que representarà la seua comèdia més coneguda: 'Viva Quevedo. Nova versió”.
La sessió programada pel departament de Cultura és a les 20 hores en la sala del Conservatori Professional de Música i l'entrada, que es pot comprar allí mateix des d'una hora abans, té un preu de 5 euros.
El muntatge còmic de Viva Quevedo està format per set escenes i sis cançons (els seus poemes més coneguts com “Érase un hombre a una nariz pegado” o “Poderoso caballero es don Dinero”), tot açò amanit amb humor actual i música pop.
La companyia presenta així a un autor clàssic al públic adult i jove, demostrant que pot ser actual i divertit. Des de la regidoria de Cultura s'han programat a més unes passades especials al matí per als alumnes dels dos instituts del municipi, explica el regidor Quico Moragues.
Amb aquesta obra, l'Ajuntament de Xàbia tanca el cicle de teatre per a adults que ha oferit durant aquest hivern amb gran èxit de públic.