Donant la Nota, Immensus i The Kingsbee, finalistes del MontgoRock Jove

12 abr 2016 Els tres grups participen aquest dissabte en la final, en la qual un jurat professional triarà a la banda local que actuarà en el festival

El regidor de Joventut de Xàbia, Ximo Segarra, ha presentat la gran final del concurs MontgoRock Jove que es disputarà la nit d'aquest dissabte, 16 d'abril, a partir de les 22’30 hores en el passeig Jaume I. El regidor ha revelat que els tres finalistes d'aquest certamen entre grups joves locals són Donant la Nota, Immensus i The Kingsbee, que actuaran en aquest ordre després del sorteig celebrat avui davant els mitjans de comunicació. El guanyador passarà a formar part del cartell oficial del Montgó Rock, el festival que se celebrarà a Xàbia els dies 20 i 21 de maig amb Loquillo com a cap de cartell. Els tres finalistes, a més, tindran passes especials per als dos dies de concerts.
Segarra ha detallat que cadascun dels grups tindrà aproximadament mitja hora per a convèncer a un jurat professional i de contrastada qualitat compost per Simon Campbell (cantant, compositor i productor que ha estat nominat als British Music Awards de 2011), David O. Chaves (guitarrista i compositor de “Els gossos del Booguie” i Joana Garo (component en comunicació del staff tècnic del blog BeLiveMusic).
El regidor ha animat a tots els aficionats al rock a que assistisquen a aquesta final i mostren el seu suport a la música emergent del municipi.
Des de Joventut s'ha programat aquest concurs per a promocionar als grups locals i seguint la línia oberta amb el Bogamarí Rock. Aquest certamen per a bandes de la comarca també té aquest dissabte una cita en la Casa de Cultura. Començarà a les 16’30 hores amb una masterclass gratuïta a càrrec de Xema Reig (baix elèctric, tècnica i recursos) i a les 19 hores està programat el concert del grup Happy Freuds.