Xàbia llança el programa de capacitació d'emprenedors “Emprendeaventur@”

04 abr 2016 El pla d'entrenament es desenvoluparà de l'11 d'abril al 4 de maig

L'Ajuntament de Xàbia, a través de l'agència AFIC-CREAMA i CEEI Alcoi, ha posa en marxa la iniciativa Emprendeaventur@ Xàbia 2016. Es tracta d'un programa gratuït per a formar als emprenedors que vulguen encetar iniciatives empresarials, recolzant-los tècnicament mitjançant la definició dels seus models de negoci.
Emprendeaventur@ Xàbia és un programa d'entrenament amb el qual es capacitarà en el procés de posada en marxa de projectes empresarials i en la millora de les tècniques de gestió empresarial. La iniciativa s'organitza a través de sessions dinàmiques i de treball en equip, en les quals els emprenedors disposaran d'una plataforma col·laborativa per a compartir els seus coneixements, inquietuds i enriquir el seu projecte.
El programa es desenvoluparà de l'11 d'abril al 4 de maig en horari de 10 a 14 hores en l'Aula de Formació de l'Edifici del nou Ajuntament (Portal del Clot número 2) estructurat en les següents sessions de treball:
• 11 d'abril: Model de negoci i tendències del mercat
• 13 d'abril: Màrqueting d'èxit
• 18 d'abril: Com construir un equip d'èxit i com realitzar presentacions d'impacte
• 20 d'abril: Finançament de projectes Com faig el meu pla econòmic i financer?
• 27 d'abril: Tutoria de l'emprenedor
• 4 de maig: Presentació de projectes

El programa acaba amb la presentació dels projectes participants i el lliurament del Premi al Millor Projecte Empresarial, dotat amb una Tablet. En síntesi, amb Emprendeaventur@ els emprenedors podran descobrir oportunitats de negoci a través de les tendències de mercat, construir el seu model de negoci amb una metodologia innovadora, desenvolupar les estratègies clau per a fer arribar el seu producte o servei al client, disposar de tots els recursos clau per a aconseguir l'èxit i posar en pràctica tot el treballat presentant el seu projecte.
La iniciativa està dirigida a emprenedors amb una idea o projecte empresarial i a empreses de recent creació.
L'assistència al cicle és gratuïta, prèvia inscripció en cadascun dels tallers en la AFIC-CREAMA Xàbia (telf. 965794266)
o al web www.ceei-alcoy.com