El Conservatori de Xàbia organitza un concert benèfic que recaptarà fons per a la lluita contra el càncer

31 mar 2016 Serà el dissabte 9 d'abril i està protagonitzat pel Grup Innova, que farà un repàs a les millors bandes sonores

El Conservatori Professional de Música de Xàbia, en col·laboració amb la regidoria de Sanitat de Xàbia, ha organitzat un concert de caràcter benèfic per al proper dissabte 9 d'abril.
Serà a les 19’30 hores en el saló d'actes del conservatori i estarà protagonitzat pel Grup Innova, que ha preparat un recorregut musical per les diferents bandes sonores que han marcat la història del cinema.
El conjunt format per Anna Bas i Cruanyes (flauta i veu), Pilar Marín Peylorón (viola) i Manolo Vives (teclat) té una entrada-donatiu de 5 euros, que es destinaran a la Junta Local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).
Les entrades es poden adquirir de forma anticipada la setmana vinent (del 4 al 8 d'abril) en el Conservatori de 17 a 19 hores, en la seu de AECC Xàbia la vesprada del dijous 7 i en taquilla el mateix dia del concert.
A més, tal com ha indicat la regidora de Sanitat, Pilar Zamora, també s'ha previst l'opció de col·laborar als quals no puguen assistir a través d'una fila Zero que gestionen tant des del Conservatori com la Junta local d’AECC.