El XXXI Curs Internacional de Música d'Estiu de Xàbia obri les seues inscripcions

31 mar 2016

El curs de perfeccionament musical que, baix la direcció de l’ oboista Thomas Indermülhe, es desenvolupa fa més de 30 anys cada estiu a Xàbia ja ha obert la seua matrícula. Els interessats a inscriure's en aquesta formació musical intensiva que es desenvoluparà del 21 al 29 de juliol poden informar-se tant en el Conservatori Professional de Música (telf. 96 579 6036) com en el correu musicaalestiu@yahoo.es
Com és habitual, aquest curs està dirigit a músics de vent-fusta i quanta amb professors de la talla de propi Indermülhe (oboè), Vicens Prats (flauta), José Luis Estellés (clarinet), Alfonso Venturieri (fagot), Will Sanders (trompa) i compte com a pianistes acompanyants amb Amedeo Salvato i Angese Eglina.
El curs ofereix una formació musical intensiva durant una setmana a través de classes individuals i col·lectives, donant la possibilitat als alumnes de portar les seues pròpies partitures amb les peces que estiguen interessats a treballar. A més de les classes, aquest curs està combinat amb el festival Música a l’Estiu que omple les nits amb concerts de professors i alumnes.
La inscripció d'aquest curs té un preu de 280 euros i els assistents tenen conveniats preus especials amb allotjaments com l'Hotel Miramar o el Youth Hostel.