Xàbia reforçarà la plantilla policial amb 12 efectius durant aquest estiu

22 mar 2016

L'Ajuntament de Xàbia ha obert una convocatòria per a proveir de forma interina 12 places d'agent de la Policia local “per causes urgents i temporals” durant el període comprès entre l'1 de juny i el 30 de setembre de 2016. Els interessats poden consultar les bases completes en la pàgina web de l'Ajuntament www.ajxabia.com
Amb aquest reforç, el departament de Seguretat Ciutadana que dirigeix Pepa Gisbert, podrà atendre amb millors garanties el gran augment poblacional que experimenta la població i donar major cobertura a serveis que a l’estiu era complicat arribar amb la actual plantilla policial, com la vigilància del mar.
Les instàncies sol·licitant prendre part en el present procés selectiu han de presentar-se per registre (en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà) fins al dilluns 11 d'abril. Els admesos passaran per un concurs-oposició amb una primera fase de proves eliminatòries que inclou un reconeixement mèdic, una prova de mesurament d'alçada i proves físiques (carrera de velocitat en 60 metres, carrera de resistència en 1000 metres, salt d'altura i salt de longitud amb carrera). Després hi haurà un qüestionari sobre coneixement de la llista de carrers i centres d'interès del municipi.
Els que superen aquest procés eliminatori entraran ja en la fase de concurs amb la valoració de mèrits com a antiguitat, cursos de formació o idiomes i coneixement del valencià. Acabada la qualificació, el Tribunal elevarà proposta de nomenament a favor dels 12 aspirants que hagen obtingut major puntuació i amb tots els aspirants que hagen superat totes les proves i no obtinguen plaça, es formarà una borsa de treball per a cobrir temporalment places no cobertes per qualsevol causa.