Amjasa consciencia als joves sobre el cost energètic del subministrament hídric per commemorant el Dia Mundial de l'Aigua

22 mar 2016

L'empresa municipal d'aigües de Xàbia, Amjasa, ha commemorat el Dia Mundial de l'Aigua amb una activitat educativa i de conscienciació dirigida als joves. Dues persones de l'empresa, l'enginyer tècnic Pascual Ladrón de Guevara i la biòloga Tere Bou, han estat aquest matí en l'institut Numero 1 oferint una xarrada als alumnes en la qual els han parlat del cost energètic que té la producció i distribució de l'aigua potable, així com el sistema que utilitza Amjasa per a proveir als més de 27.000 abonats que té a Xàbia. La presentació tenia com a finalitat que els joves aprenguen que l'aigua és un ben valuós que no cal malgastar ja que és limitat i la seua gestió té un cost per al medi ambient.
L'alcalde i president de l'empresa pública, José Chulvi, ha sigut l'encarregat de presentar la conferència i ha demanat als joves major conscienciació perquè en les seues llars es faça un bon ús de l'aigua.