Xàbia inaugurarà el dimarts el nou reten de la Policia i les oficines municipals de l'edifici del Portal del Clot

26 feb 2016 Està prevista l'assistència del President de la Generalitat

L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, ha avançat que el dimarts que ve, 1 de març, s'inaugurarà el nou edifici del Portal del Clot, unes dependències municipals que acolliran serveis com el reten de la Policia Local i les oficines de les àrees d'Urbanisme, Obres i Serveis. L'acte d'obertura serà a les 12 hores i està prevista l'assistència del president de la Generalitat, Ximo Puig.
Els primers a canviar-se a les seues noves oficines seran els agents de la Policia Local, que tenen previst fer el trasllat aquest mateix dimecres, per la qual cosa el dijous ja atendran al públic en les dependències de la planta baixa del Portal del Clot. La policia gaudirà per fi d'unes instal·lacions concordes a la dimensió de la seua plantilla, amb zones àmplies de vestuari, sales de reunions i un local per a fer pràctiques de tir. El reten tindrà a més una sala d'interrogatoris i un espai per al reconeixement de sospitosos per part de testimonis.
En els dies següents i de forma progressiva s'aniran mudant també els treballadors d'Obres i Urbanisme, amb el que les actuals oficines del carrer d’Avall tancaran, i els de Serveis i Medi ambient.
Chulvi espera que amb l'obertura del nou edifici, a pocs metres de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i de l'aparcament subterrani municipal, siga més còmode per al ciutadà fer les gestions amb l'administració.
Adequar com a oficines aquest immoble construït al mateix temps que els pàrquings i la reurbanització de les rondes perimetrals ha suposat una inversió de 1’8 milions d'euros per a la instal·lació elèctrica, la climatització, la distribució de l'interior de l'edifici, el seu enllumenat i l'habilitació en part dels aparcaments públics de dues sales d'1.000 metres quadrats que seran les dependències de l'arxiu municipal.