L'Orquestra Simfònica de Castelló i el pianista Leonel Morales interpreten a Xàbia els emblemàtics concerts de Rachmaninov

17 feb 2016 L'actuació, d'entrada gratuïta, és el proper divendres 26 de febrer

El cicle d'orquestres que ofereix enguany la regidoria de Cultura de Xàbia marca per a divendres que ve, 26 de febrer, una cita ineludible per als amants del piano. L'Orquestra Simfònica de Castelló, dirigida per Carlos Amat, es presenta en la població amb un repertori emblemàtic per a aquest instrument com són els concerts número 2 i 3 de Rachmaninov per a piano i orquestra, un d'ells popularitzat en la pel·lícula Shine.
El solista serà el músic nascut a Cuba i nacionalitzat espanyol Leonel Morales, qui ha guanyat prestigiosos concursos internacionals, actuat amb les millors orquestres del país i actualment ostenta la càtedra del conservatori superior de Castelló.
El concert, d'entrada gratuïta, serà a les 22 hores en l'església de Sant Bertomeu, on s'instal·larà un piano de cua per a l'ocasió, ha explicat el regidor de Cultura, Quico Moragues.
El regidor ha assenyalat que el concert és una magnífica oportunitat per a gaudir de dues de les obres més importants i exigents per a piano de la mà d'un especialista com és Leonel Morales, així com d'una orquestra com la Simfònica de Castelló, una agrupació de prestigi composta per músics professionals establits a la Comunitat Valenciana i molt conscienciada amb la difusió de la música simfònica.