Els monòlegs de Dijous de Comèdia es traslladen al Portal del Clot

16 feb 2016 Aquest dijous actuaran l'actor Ferran Gadea (Tonet) i Paqui Ros com a concursant

El cicle de monòlegs Dijous de Comèdia, organitzat per la regidoria de Cultura de Xàbia, canvia també la seua seu en el Centre Històric cercant un major aforament. A partir d'aquesta setmana les actuacions en el poble seran en la sala polivalent del Portal del Clot, un local dins de les instal·lacions municipals al que s'accedeix per l'Avinguda Trenc d’Alba i que té capacitat per a 250 persones.
L'actuació programada per a aquesta setmana és la de l'actor Ferran Gadea, conegut pel seu popular paper de “Tonet” en la sèrie L’Alqueria Blanca. I com a participant del concurs comarcal de monologuistes amateurs estarà Paqui Ros “Cande”.
Dijous de Comèdia està programat per a aquest dijous, 18 de febrer, a partir de les 20 hores.
La setmana vinent, el xou serà en Duanes (en la Biblioteca del Port), també dijous a les 20 hores i comptarà amb Luci Mendoza com a cap de cartell.
Recordar que el concurs per a amateurs té premis de 750, 450 i 150 euros per als tres primers classificats. A més, com a complement a aquest cicle varis bars i cafeteries del port i el poble ofereixen descomptes especials per a sopar els dies de monòleg.