Centre Excursionista de Xàbia: 40 anys en imatges

12 feb 2016 Una exposició repassa la història i expedicions del club

El Centre Excursionista de Xàbia va inaugurar ahir l'exposició commemorativa per la seua 40 aniversari. La mostra arreplega fotografies, material de muntanya o algunes samarretes distintives d'aquests anys d'activitat, a més d'un vídeo que recopila enregistraments de diferents excursions. Del blanc i negre dels primers anys, en els quals el club tenia seccions de moto, fotografia cinema o futbol, a les més recents de les expedicions internacionals.
L'obertura de l'exposició va estar molt concorreguda, ja que molts dels socis, tant actuals com dels anys fundacionals, no van voler perdre's una vesprada de compartir records.
L'alcalde, José Chulvi, i regidors com Vicent Colomer, Quico Moragues o José Luis Luengo també van voler acompanyar al Centre Excursionista en aquesta activitat dins de la seua 40 aniversari. Per a demà dissabte, el CEX ha organitzat una jornada de reg a la zona reforestada de la Granadella (l'eixida és a les 9 del matí des de l'estació d'autobusos) divendres que ve 19 de febrer, a les 20 hores en la Casa de Cultura han programat una xarrada a càrrec del director de Al Filo de lo Impossible, Sebastián Álvaro.