Xàbia estrena pista de hoquei

11 feb 2016 La zona està oberta també a la pràctica lliure de patinatge

Xàbia explica des de fa uns dies amb una nova instal·lació esportiva pública. Es tracta d'una pista de hoquei en la qual també es pot practicar el patinatge lliure i que està oberta de forma gratuïta tots els dies de la setmana. La pista està en la zona poliesportiva del Freginal i, segons ha explicat el regidor d'Esports, Vicent Colomer, pot ser utilitzada per qualsevol persona que vulga gaudir del patinatge, sempre que no estiga ocupada per alguna competició oficial. Perquè els primers a estrenar-la han sigut el Club de Hoquei Xàbia, que té un equip de base i que competeix en una lliga de la federació de patinatge de la Comunitat i que ha sigut qui ha demandat a l'Ajuntament ha habilitació d'aquestes instal·lacions.
Colomer ha detallat que el pressupost per a instal·lar aquesta pista ha sigut de 19.000 euros, la major part per a la tanca perimetral necessària per a la pràctica de hoquei, i la resta per a renovar les xarxes de protecció de les dues porteries.
Tant el regidor com l'alcalde, José Chulvi, van estar aquest cap de setmana en la nova pista per a gaudir del partit entre els benjamins del club xabiero i un equip d'Alcoi.