Joventut s'implica en l'orientació laboral i acadèmica dels joves de Xàbia amb el “Mercat de l’Estudiant”

10 feb 2016 La fira és del 15 al 19 de febrer en la sala polivalent del Portal del Clot

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Xàbia s'involucra en l'orientació tant acadèmica com d'incorporació al món laboral dels joves del municipi amb el Mercat de l’Estudiant. El regidor responsable, Ximo Segarra, ha explicat que aquesta fira, atesa per orientadors, recopila totes les opcions formatives existents i una guia d'itineraris professionals així com l'oferta d'oci i serveis que ofereix Xàbia des de Monjove.
El Mercat de l’Estudiant s'instal·larà la setmana vinent, del 15 al 19 de febrer, en la sala polivalent del Portal del Clot. Per ella passaran tots els grups d'ESO i batxillerat dels instituts Antoni Llidó i número 1 així com del col·legi María Inmaculada.
Segarra ha indicat que aquesta activitat compta amb la col·laboració dels departaments de Creama i d'Educació, així com dels centres educatius. L'horari serà de matí i vesprada, i es recomana a les persones que vulguen passar-se per lliure anar el divendres de 16’30 a 18 hores, ja que és la franja horària en la qual no hi ha concertades visites en grup.
El regidor ha destacat també la xarrada a càrrec d'universitaris de Xàbia que s'ha programat en la Casa de Cultura el divendres 19 a les 19’30 hores a manera de clausura de les jornades. Els joves, pertanyents a l'Associació d'Intel·ligència Col·lectiva de la Marina Alta, donaran la seua visió sobre la vida de l'universitari més enllà de la versió purament acadèmica.