L'associació Amics del Museu de Xàbia renova el seu comitè

09 feb 2016

L'associació Amics del Museu de Xàbia (AMUX) inicia el nou any amb la renovació del seu comitè i un impuls a nous projectes. En la junta general anual, que va tenir lloc fa uns dies, els associats van triar com a nous membres de la junta a Quico Moragues, regidor de Cultura i que serà a partir d'ara el vicepresident del col·lectiu que seguirà tenint a l'arqueòleg Ximo Bolufer com a president.
La secretària serà Mariana Rodríguez Barba Luengo, qui substitueix a Maggie Morgan, una de les fundadores d’AMUX a la qual l'associació va agrair amb un gran aplaudiment tota la seua implicació i treball realitzat.
En la reunió també es va donar a conèixer el resultat de l'enquesta en línia realitzada per Irene Moekotte i Nina Davies per a conèixer l'èxit de les activitats que programen durant tot l'any, sent les excursions i passejos als llocs locals d'interès les considerades com més populars. Per açò, el nou comitè s'ha proposat organitzar propostes que seguisquen aquesta línia durant enguany.
Les organitzadores d'aquesta enquesta van sortejar entre tots els membres que havien col·laborat emplenat el qüestionari una borsa de jute retolada amb el logo de AMUX plena de llibres i fullets, premis que es van portar Christine Barber, Maricruz Sánchez i Mariana Rodríguez.

AMUX és un grup de persones amb un interès actiu en la història i l'arqueologia de Xàbia i la comarca de la Marina Alta. Durant l'any impulsen xarrades i tallers en el museu Soler Blasco, així com excursions a llocs d'interès i museus o projectes per a recolzar les activitats del Museu. L'afiliació està oberta a tothom per una subscripció anual de només 10 €