Els empresaris de Thiviers es plantegen l'associacionisme com a fòrmula per revitalitzar el barri

05 feb 2016 El regidor del barri, José Luis Luengo, ha convocat una reunió el dimarts dia 9 per explorar totes les opcions

Crear una nova associació de comerciants o unir-se a la de Xàbia Històrica. Estes són les opcions que valoren els propietaris de negocis en el barri de Thiviers per tal de revitalitzar l'economia de la zona i defendre els seus interessos.

Per este motiu, el regidor encarregat del barri, José Luis Luengo, ha convocat una reunió oberta per al pròxim dimarts, 9 de febrer, a les 20.00 hores en l'edifici del Surco. A la mateixa acudirà també el gerent de Xàbia Històrica, Jaume Serra, que explicarà als comerciants les diferents possibilitats d'associacionisme i els seus avantatges.

Segons ha explicat José Luis Luengo, “les persones que tenen negocis en Thiviers necessiten respostes per dinamitzar l'economia del barri i estar en igualtat de condicions amb els comerciants de la resta de Xàbia, per això la possibilitat de crear una associació o d'unir-se a una ja existent pot ser una bona via de treball”.