Xàbia obri el Bogamarí Rock als joves músics de la comarca

03 feb 2016 El festival impulsat per la regidoria de Joventut inclou concerts i màster class amb músics de prestigi

Un any més, la regidoria de Joventut de Xàbia presenta el Bogamarí Rock, un festival de música que en els últims anys s'ha convertit en una oportunitat perquè les bandes més joves es pugen a l'escenari en cerca de públic, promoció extra i experiència. El regidor Ximo Segarra ha explicat que en aquesta edició el festival s'obri a la comarca, acollint a grups com “Rising for nothing” (La Xara) i “The Liarla” (Ondara), a més de la representació local, que aquesta vegada serà a càrrec de “Happy Freuds” un grup format majoritàriament per xavals residents.
Segarra ha avançat que els concerts seran sempre en dissabte, els dies 27 de febrer, 12 de març i 16 d'abril, un dia que també coincidirà amb la final del concurs obert per la regidoria per a poder participar en l'escenari del Montgorock al costat de músics de la talla de Loquillo.
El regidor també ha incidit que el Bogamarí Rock segueix amb el seu vessant pedagògic, per la qual cosa cada vesprada de concert hi haurà una màster class prèvia a càrrec de músics professionals de solvència com Jorge Lario (guitarra elèctrica), J. Manel Moles (producció) i Xema Reig (baix elèctric), qui ha estat en la presentació d'avui recolzant la iniciativa.
Aquestes classes estan obertes a qualsevol interessat, ha explicat Joan Bou, responsable d'aquesta part del festival i de l'estudi SonaBe Music, en el qual es dóna l'oportunitat als grups de gravar una maqueta. De fet, tres bandes de les quals van actuar l'any passat: Donant la Nota, The Kingsbee i Inmensus han pogut viure aquesta experiència enriquidora i en breu algun dels seus temes començarà a rodar per xarxes com Spotify.
Tant l'entrada als concerts com a les màster class són gratuïtes fins a completar aforament. Per a reservar plaça, els interessats deuen dirigir-se a Monjove.