El Granadella Trail es disputa aquest diumenge a Xàbia

01 feb 2016 La popular carrera de muntanya arriba a la seua cinquena edició amb1250 inscripcions en les modalitats individual, per equips i caminants

El Club d'Atletisme Llebeig de Xàbia ha presentat avui en la V edició del Granadella Trail, la carrera de muntanya que es disputa aquest diumenge 7 de febrer en la zona forestal de la Granadella i que com en els últims anys, fa mesos que va tancar les inscripcions davant el devessall de peticions en pocs dies. El regidor d'Esports, Vicent Colomer, ha destacat el tirò esportiu i turístic que té aquesta competició, que reunirà a corredors arribats de tota la Comunitat Valenciana i també d'altres zones com Madrid, Catalunya, Conca o Murcia i ha felicitat al Llebeig pel gran treball que suposa organitzar una carrera d'aquest calibre, en la qual compten amb més de 100 voluntaris com a col·laboradors perquè tot isca bé.
A nivell tècnic, des del club, Isaac Díaz i Julio Almazán han explicat que a més de la categoria individual (21 quilòmetres), el Granadella Trail té la modalitat per equips (19 quilòmetres), una aposta que es va començar l'any passat i que en aquesta edició ja iguala quasi en nombre de competidors que la clàssica. També està la possibilitat de fer un recorregut de 12 quilòmetres caminant.
Totes les eixides seran des del parc de Pinosol, començant a les 8’30 hores i amb un temps màxim de 4 hores per a entrar en la classificació oficial. S'estima que els guanyadors completen el recorregut en poc més d'hora i mitja i als quals vulguen gaudir-la com a públic, es recomana la platja de la Granadella com el millor lloc per a veure-la.
El Granadella Trail compta amb la col·laboració de nombroses associacions i entitats, entre elles l’Agrupació Fotogràfica de Xàbia que s'encarrega d'immortalitzar els millors detalls de la carrera i de les espectaculars vistes que gaudeixen els corredors per les senderes que hauran de travessar.
Des del Club Llebeig, a més de l'organització, s'encarregaran de netejar el recorregut durant els dies posteriors a la carrera. En aquest sentit, han explicat que enguany han utilitzat per a marcar el recorregut un spray biodegradable autoritzat per Medi ambient i que desapareix als pocs dies.