Joventut obri el concurs per a grups joves de Xàbia que vulguen participar en el Montgorock

27 ene 2016 El dilluns s'obri el termini per a presentar-se

La regidoria de Joventut de Xàbia informa que a partir d'aquest dilluns, 1 de febrer, i fins al dia 26 del mateix mes queda obert el termini perquè els grups que vulguen participar en el concurs Montgorock Jove, un certamen que permetrà als guanyadors actuar en aquest festival i compartir cartell amb Loquillo o Quique González, i bandes com Itchy Poopzkid, La M.O.D.A., Arizona Baby, L.A., La Pulquería, Miss Octubre, Los Perros del Boogie, Rubén Pozo, Muchachito o Sexy Zebras.
Aquest concurs, explica el regidor Ximo Segarra, està obert als grups de rock, pop-rock o electrònica que tinguen almenys un 50% de components empadronats a Xàbia, i amb edats compreses entre els 16 i els 35 anys.
Per a participar cal enviar un correu electrònic a monjove@monjove.net adjuntant el seu currículum, la seua presència en xarxes socials, si té discogràfica així com un enllaç de youtube amb un video-clip o actuació del grup.
Després d'un filtre inicial la banda musical apareixerà oficialment inscrita en el llistat oficial de participants.
A partir de l'1 de març començarà la primera fase de selecció, a través d'una votació popular en la web
http://monjovexabia.com que es perllongarà fins a 31 de març i que estarà limitada a una per dia per a cada usuari per l'adreça IP.
En una segona fase, un jurat valorarà els currículums i experiència dels concursants, la qual cosa combinat amb les votacions populars determinarà els tres grups que competiran en la final, que serà un concert a l'aire lliure a mitjan abril i que comptarà amb un jurat professional.
La banda guanyadora s'incorporarà al cartell del Montgorock i els seus components, al igual que els dels grups finalistes, tindran passes especials per a accedir al festival.
Per a més informació poden consultar en
http://www.monjovexabia.com/site/2016/01/concurs-montgorock-jove-2016/