La regidoria de Joventut convoca a tots els joves de Xàbia a una assemblea oberta

26 ene 2016 Es celebrarà el dissabte 30 de gener i té com a objectiu conéixer quines són les necessitats i inquietuds d'este col•lectiu

El regidor de Joventut, Ximo Segarra, ha convocat a tots els joves de Xàbia a una assemblea oberta per parlar de les necessitats i inquietuds d'este important col·lectiu. L'objectiu, segons ha explicat el regidor és “establir una comunicació directa per tal que les polítiques que es duen a terme des de Joventut responguen a les expectatives i necessitats reals dels joves de Xàbia”.

Des de la regidoria de Joventut s'ha remarcat que una de les prioritats d'este equip de govern ha de ser “gestionar adequadament l'immens potencial de la generació més preparada que mai hem tingut al nostre poble. Per tal no de perdre'l hem de saber escoltar, establir canals efectius de col·laboració i crear més i millors oportunitats de formació, treball i oci”.

També, l'encontre servirà per tal de presentar una memòria del que s'ha fet des de la regidoria en els primers mesos de legislatura i quines seran les pròximes línies de treball.

L'encontre tindrà lloc el dissabte 30 de gener a les 12.00 hores en la Sala d'Usos Múltiples de l'IES Antoni Llidó. A la mateixa, a més de Ximo Segarra, acodirà Vicent Buigues com a tècnic de l'àrea de Joventut. El torn de paraula estarà obert a tots els participants.