Creu Roja Xàbia disposa d'un nou vehicle adaptat gràcies a la solidaritat de tres associacions de residents

22 ene 2016 La Gran Lògia de València i les tendes de caritat Roundabout i The Original recapten els 64.000 euros que ha costat aquesta ambulància

L'assemblea local de Creu Roja Xàbia disposa d'un nou vehicle adaptat que ha sigut finançat per les associacions de residents Gran Lògia de València, Roundabout Charity Shop i The Original Charity Shop. Per a obtenir els 64.000 euros que ha costat aquest vehicle han sigut necessaris dos anys d'activitats benèfiques, coordinades per Sandy Tsalikidis, i en les quals s'han involucrat empreses i benefactors particulars.
Es tracta d'una ambulància, amb un equipament nou a Espanya, ja que està dotada de rampa i té capacitat per a nou persones o quatre cadires de rodes. Creu Roja l'emprarà per a trasllats al Centre de Dia o a l'Asil dels seus usuaris a Xàbia, Gata o Pedreguer, així com per al servei de bany adaptat que presta a l'estiu o la recollida de menjar per al seu banc d’aliments que donen diferents supermercats.
Tant el president de Creu Roja Xàbia, José Luis Doménech, com a diferents representants de l'Ajuntament de Xàbia que han assistit avui a la presentació del nou vehicle han agraït el gran treball solidari de les associacions i voluntaris implicats en aquest gest que reverteix en benefici de tota la societat.